külföd
 • 2022. november 24. 12:58
  "Mi mindent teljesítettünk, amit vállaltunk és amiben megegyeztünk" - jelentette ki Orbán Viktor. Megjegyezte: azóta már van tizennyolcadik igény is...
  Címkék:
 • 2022. november 16. 10:58
  Varsó korábban azt állította, hogy a rakéta orosz gyártmányú volt, de hozzátette, egyelőre nem tudni, hogy ki lőtte ki. Ukrajna is használ szobjet gyártmányú rakétákat.
  Címkék:
 • 2022. október 25. 08:45
  A magyar kormányzati politika bizonyította, hogy a konzervatív politika működőképes, ezt támasztotta alá a negyedik kétharmados többséget jelentő választási győzelem ebben az évben - jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter Washingtonban a Heritage Foundation székhelyén tartott előadásában Egyesült Államokbeli útjának harmadik napján hétfőn.
  Címkék:
 • 2022. október 18. 17:47
  Magyarország példát mutat az illegális migránsok feltartóztatásában - hangoztatta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az Észak-Macedóniába induló 78. magyar rendőri kontingens búcsúztatóján kedden Budapesten.
  Címkék:
 • 2022. október 11. 13:38
  A pozsonyi Prímás Palotában találkoztak a V4-ek köztársasági elnökei, köztük a magyar államfő, Novák Katalin.
 • 2022. október 11. 11:44
  Kivitelezésében primitív, hatásában katasztrofális az Oroszországgal szembeni európai uniós szankciók politikája - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Berlinben egy pódiumbeszélgetésen, amelyet a Cicero című politikai magazin főszerkesztőjével és a Berliner Zeitung című lap kiadóvállalatának tulajdonosával folytatott.
  Címkék:
 • 2022. október 7. 10:32
  A visegrádi csoportban (V4) teljes egyetértés van az uniós szankciókat illetően, Magyarország nem akadályozza az ukrajnai háborúval kapcsolatos nyolcadik szankciócsomagot - jelentette ki Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő.
  Címkék:
 • 2022. szeptember 30. 16:01
  A kormány nem fogja támogatni a nemzeti érdekekkel ellentétes szankciós javaslatokat, így az európai uniós gázársapka bevezetését sem, amely azonban egyelőre le is került a napirendről - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Brüsszelben.
 • 2022. szeptember 25. 11:28
  A szicíliai Palermo egyik szavazókörzetében adta le voksát Sergio Mattarella államfő, aki az elsők között járult az urnákhoz a politikusok sorában az előrehozott parlamenti választásokon, melyeken 50,8 millió szavazásra jogosult olasz szavaz vasárnap este tizenegy óráig.
 • 2022. szeptember 21. 09:41
  Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán Oroszországban részleges mozgósítást rendelt el, amely a védelmi tárca szerint mintegy 300 ezer embert érint.
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Az erkölcsi hontalanok rátámadnak népükre
  Amit az erkölcsi hontalanok az „árnyékkormányfővel” az élen művelnek Brüsszelben annak érdekében, hogy a Magyarországot jogosan megillető ezermilliárd forintokat ne fizessen meg az Európai Unió, az a nihilisták végső kétségbeesése – fogalmaz dr. Somogyi János.
 • Az ötödik Orbán-kormány miniszterei
  A kormány novemberben döntött önálló energiaügyi minisztérium létrehozásáról. Az új minisztérium az energiapolitika egységes irányításáért felel.
 • Oroszország egyik legpusztítóbb fegyvere
  A 9K515 Tornádó-Sz rakéta-sorozatvető ereje állítólag az atombombáéval vetekszik. Az orosz rakétacsapások főleg a vízellátó és áramszolgáltató rendszereket veszik célba.
MTI Hírfelhasználó