Vélemény
 • 2022. november 30. 00:04
  Az időről időre előkerülő vád a magyar revizionizmusról részben abból fakad, hogy szomszédaink is tudják: igazságtalanul húzták meg 1920-ban a határokat – mutat rá Surján László.
 • 2022. november 29. 11:11
  Az infláció (felfúvódás/felfújás) legmélyebb oka és célja tehát az, hogy a globális pénzhatalmi rendszer az új évszázad első két évtizede során immár harmadszor fossza ki egyre brutálisabban a világot – mutat rá Bogár László.
 • 2022. november 25. 09:00
  Az már nagyon nincs rendben, hogy a tüntetéseken külföldi gyökerű NGO-k logóival ékesített agitátorok, szervezők tűnnek fel – hívja fel a figyelmet a külföldi befolyáakciókra Horváth József.
 • 2022. november 24. 09:24
  Teljes sebességgel ütközik össze az emberiséget még mindig túlszaporító proliprojekt és az emberiség döntő többségét mint „felesleges” létezőt kiiktatni készülő stratégia. Azok a rejtett háborúk, amelyeket a migráció, a klíma és a covid testesít meg, most nyíltan is egy harmadik világháborúba, „világok háborújába” látszanak torkollni – véli Bogár László.
 • 2022. november 19. 09:34
  Úgy vélem, hogy országaink eltérő álláspontja az orosz–ukrán háborúval kapcsolatban nem tudja megbontani az örök lengyel–magyar barátságot, bármennyire is ezt szeretnék látni a visegrádi négyek egymással való meghasonlását remélő és elősegítő erők – fogalmaz Konrad Sutarski.
 • 2022. november 15. 12:01
  Bármilyen is lesz az új békerendszer, a legfőbb vesztes most már bizonyosan Németország lesz. Oroszország is kikerülhetetlenül vesztese lesz a háborúnak, még ha nem is szenved megalázó vereséget – rögzíti Bogár László.
 • 2022. november 10. 08:46
  A félrevezető módon „közösségi médiának” nevezett gigantikus konstrukció nevével ellentétben nem a közösség akaratnyilvánítási eszköze, hanem éppen ellenkezőleg, a közösség szigorú ellenőrzés alá vonásának, korlátlan manipulációjának hatalmi intézményrendszerét testesíti meg – írja Bogár László.
  Címkék:
 • 2022. november 9. 08:06
  A keresztény társadalomelmélet lényeges eleme a közjó fogalma. Ami nem más, mint az egyének és közösségek életfeltételeinek összessége, amivel elérik céljukat. Tehát nemcsak a közösség, hanem az egyének közös java is – érvel Harrach Péter.
 • 2022. november 4. 09:08
  A pénz ereje által létrehozott hálózatnak van egy titkos háttérszándéka, ami nem más, mint a globális alapon álló, centrálisan irányított „új világ” kiépítése a normális emberi értékek és a működő nemzetállamok felszámolásán keresztül – írja a Védett Társadalom Alapítvány elnöke.
 • 2022. november 4. 00:06
  Olyan vezetőkre van szükségünk, akik alaposan elsajátították a kötelességgel járó értékeket, felelősséget és szolgálatot. Itt az ideje hát, hogy a Nyugat élén valódi vezetők álljanak - érvel Frank Füredi.
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Az erkölcsi hontalanok rátámadnak népükre
  Amit az erkölcsi hontalanok az „árnyékkormányfővel” az élen művelnek Brüsszelben annak érdekében, hogy a Magyarországot jogosan megillető ezermilliárd forintokat ne fizessen meg az Európai Unió, az a nihilisták végső kétségbeesése – fogalmaz dr. Somogyi János.
 • Oroszország egyik legpusztítóbb fegyvere
  A 9K515 Tornádó-Sz rakéta-sorozatvető ereje állítólag az atombombáéval vetekszik. Az orosz rakétacsapások főleg a vízellátó és áramszolgáltató rendszereket veszik célba.
 • Elfogadták a magyar helyreállítási tervet
  Jelentős előrelépésként értékeli a területfejlesztési miniszter, hogy az Európai Bizottság (EB) másfél év után elfogadásra ajánlja a koronavírus-járvány utáni gazdasági helyreállítást segítő uniós források lehívását lehetővé tevő magyar tervet.
MTI Hírfelhasználó