Friderikusz elől kaparintotta meg Fábry Tóásót
Tóásó Előd hat év börtön után érkezett haza áprilisban Magyarországra. Rögtön megindult a tévések harca, kinél ad majd elsőként exkluzív nagyinterjút. A „versenyt” végül Fábry Sándor nyerte, így a Duna Tv-n láthatunk majd egy hosszabb beszélgetést Tóásóval.
2015. május 11. 13:13

Lukács Csaba újságíró, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa, Tóásó segítője elmondta: „A múlt héten volt a felvétel, egy nagyon jó hangulatú, negyvenperces beszélgetés volt.”

Mint kiderült: Friderikusz Sándor és Hajdú Péter is hívta a műsorába Tóásót. Csúcsgázsit is ajánlottak, de nem a pénz döntött. Tóásó nem vállalkozott arra, hogy például egy egész napig össze legyen zárva Friderikusszal egy lakásban a TV2 kamerái előtt – írja a Bors.

Aki nem tud a csütörtöki Fábry show-ig várni, az már hétfő este is kaphat némi ízelítőt a fiatal férfi hat évig tartó kálváriájáról.A Fókusz hétfő esti riportjában egyebek mellett Tóásó arról is beszél, hogy Istennek és a szerencsének köszönheti, hogy túlélte a fegyveresek támadását: „ha az ágyban vagyok, meghalok, ha a fürdőszobában vagyok meghalok, ha balra állok kicsit, meghalok, ha jobbra állok kicsit, meghalok”.

Bors
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Novák Katalin Bagdadban
  Novák Katalin személyében első alkalommal látogatott magyar köztársasági elnök Irakba - közölte a Sándor-palota az MTI-vel.
 • Vakond a titkosszolgálatok világában
  Nem fogadhatjuk el, hogy az amerikai titkosszolgálati közösség egyik nyíltan deklarált fedőszervezete, a Natio­nal Endowment for Democracy (NED) továbbra is aktívan dolgozzon a magyar belpolitika számukra kívánatos irányba befolyásolásán, megváltoztatásán. Mert miként lehet értelmezni azt, hogy Demszky Gábor volt főpolgármester a mai napig ennek a szervezetnek az ösztöndíjasa? – veti fel Horváth József.
 • Wolfgang Schüssel kapta idén a Petőfi-díjat
  Wolfgang Schüssel, Ausztria volt szövetségi kancellárja vehette át a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Alapítvány Petőfi-díját csütörtökön, a budapesti Terror Háza Múzeumban rendezett ünnepségen.
MTI Hírfelhasználó