Több olaszliszkai lincselő megúszta?
Még legalább három elkövető van szabadlábon az olaszliszkai lincselők közül - állítja a 17 év börtönre ítélt elsőrendű vádlott. Ifjabb Horváth Dezső a sátoraljaújhelyi börtönben tölti büntetését.
2010. április 28. 08:53

Ő volt az elsőrendű vádlott, annak a lánynak a bátyja, aki miatt Szögi Lajosnak meg kellett halnia. Életfogytiglanra nem ítélhették, mert a gyilkosság időpontjában nem volt még húsz éves. A férfi két bántalmazóról és egy felbujtóról tud, de nem nevezi meg őket. A Szögi Lajos brutális gyilkosságának egyik résztvevőjével készült interjút este 22 óra 5 perckor kezdődő Riasztás című műsorunkban láthatják.

 

hírTV
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Széchenyi európaisága a mának is mintát ad
  Széchenyi István Magyarország felemelkedését a korban rohamosan fejlődő Nyugat-Európához való felzárkózásban, és a kontinensnek a kapitalizmus útjára lépett felében kialakított gazdasági minták átvételében látta – mondta Latorcai Csaba államtitkár a Széchenyi Társaság idei dÍjkiosztó ünnepségén a Magyar Tudományos Akadémia épületében.
 • A jegybank folytatja az infláció elleni küzdelmet
  Az alapkamatemelési ciklus lezárásával nincs vége az infláció elleni küzdelemnek, a jegybank más eszközökre nagyobb hangsúlyt fektetve folytatja a pénzügyi szigorítást és az infláció elleni küzdelmet - mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a 125 bázispontos kamatemelést követő sajtótájékoztatón, kedden.
 • Orosz keresztény kitüntetést kapott Semjén Zsolt
  2022. szeptember 13-án, a magyar kormány épületében nyújtotta át Hilarion Budapest-magyarországi metropolita Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes részére a „Dicsőség és becsület” rend II. fokozatát.
MTI Hírfelhasználó