Soros pénze jó helyre megy
2022. szeptember 3. 00:59

Facebook

Erős gimnáziumokba, jó iskolába járhattunk, ami lehetőséget adott nekünk az előrelépésre. Azt szeretnénk, ha ez mindenkinek adott lenne.

„Gergő Fehérgyarmatról származik, én Budapestről. Ami közös bennünk: mindketten erős gimnáziumokba, jó iskolába járhattunk, ami lehetőséget adott nekünk az előrelépésre. Azt szeretnénk, ha ez mindenkinek adott lenne, éljen az ország bármelyik pontján, jöjjön tehetős vagy szegény családból.

Ehhez anyagilag és szakmailag is megbecsült pedagógusokra van szükség - és egy olyan kormányra, ami fontosabbnak tartja az oktatást, mint a mai. Ezért tüntettünk ma: szülőkért, tanárokért, és mindenekelőtt a diákokért.”

Fekete-Győr András: Ezért tüntettünk ma

------------------------------------

Nagy Zsolt egészen különös produkciót mutatott be a mai tüntetésen. A színész elmondta, „éoqer jgáopregáéoerq gjéogiiáqoj fgpou jipwefhljé”.

„Soros pénze jó helyre megy, produkciókban gazdag volt a DK fiókszervezetének mai tüntetése!” – jegyezte meg Deák Dániel politikai elemző.

 

Nagy Zsolt a tüntetésen: Éoqer jgáopreg áéoerq gjéogiiáqoj

mandiner.hu - facebook
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Géppisztolyos migránsbandák randalíroztak
  Okmányok nélküli fiatal férfiak sokadik országon átgázolva, felfegyverkezve és a fegyvereket használva, erőszakosan próbálnak meg betörni az Európai Unióba. Ez súlyos bűncselekmény – szögezi le Bakondi György.
 • Magyarország nem hagyja magát
  Európát többfajta kihívás éri egyidejűleg, az ukrajnai háború és a nyomában járó gazdasági válság, az illegális és egyre erőszakosabb migráció, valamint a nyugati neomarxista ideológia terjedése – sorolta Orbán Viktor.
 • Novák Katalin Kijevben
  A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra, ezért jöttem ma Kijevbe és ezért támogatjuk a Gabona Ukrajnából elnevezésű kezdeményezést is - mondta el Novák Katalin köztársasági elnök szombaton Kijevben, ahová Voldomir Zelenszkij ukrán elnök meghívására érkezett.
MTI Hírfelhasználó