Előbb talán Hágába kéne meghívni
2022. augusztus 25. 00:50
 
 
JUSTIN TALLIS / AFP
 
„Liz Truss brit külügyminisztert és miniszterelnök-aspiránst egy birminghami rendezvényen az atomháború esélyeiről faggatták és feltették neki a kérdést, hogy amennyiben a brit atombombák kilövéséről kellene dönteni, mit tenne. Liz Truss válasza: »Úgy gondolom, ez egy miniszterelnök fontos kötelessége, és készen állok megtenni ezt (…) Készen állok megtenni ezt.«
 
 Liz Trusst előbb talán Hágába kéne meghívni emberiesség elleni bűntett előkészülete miatt, mielőtt még beköltözik a Downing Street 10 alá.”
 
Schiffer András: Liz Trusst előbb talán Hágába kéne meghívni emberiesség elleni bűntett előkészülete miatt
mandiner.hu - facebook
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Géppisztolyos migránsbandák randalíroztak
  Okmányok nélküli fiatal férfiak sokadik országon átgázolva, felfegyverkezve és a fegyvereket használva, erőszakosan próbálnak meg betörni az Európai Unióba. Ez súlyos bűncselekmény – szögezi le Bakondi György.
 • Magyarország nem hagyja magát
  Európát többfajta kihívás éri egyidejűleg, az ukrajnai háború és a nyomában járó gazdasági válság, az illegális és egyre erőszakosabb migráció, valamint a nyugati neomarxista ideológia terjedése – sorolta Orbán Viktor.
 • Novák Katalin Kijevben
  A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra, ezért jöttem ma Kijevbe és ezért támogatjuk a Gabona Ukrajnából elnevezésű kezdeményezést is - mondta el Novák Katalin köztársasági elnök szombaton Kijevben, ahová Voldomir Zelenszkij ukrán elnök meghívására érkezett.
MTI Hírfelhasználó