Amikor Schilling és Jámbor beszélget
2022. augusztus 9. 00:55

Hölgyeim és Uraim, íme a magyar ellenzék hatékonysága a Parlamentben! A teljes magyar ellenzék (leszámítva a Fidesz fajvédő fióktagozatát) által kezdeményezett parlamenti ülés határozatképtelen volt, mert az ülést a kormánypárt bojkottálta. És ebben semmi meglepő nincs, ma már ez a természetes, ha tetszik, ha nem.

Hétszeres gázár, katásoknak annyi, lehet majd az erdőre járni fát lopni! Ellenzéki munka eredménye a Parlamentben = nulla. Tényleg nem lehetett ezt előre látni?! Tényleg nincs más mód, kifejezni, hogy tömeges lesz az elszegényedés? A Fidesz tagadni fog és bojkottálni. De mit tehetne az ellenzék?

Hogyan lehetne kifejezni a rengeteg jövőtől rettegő hangját? Hogyan lehetne a lehetetlen körülmények dacára valahogy mégis nyomást gyakorolni? Itt most nem a kormányváltás a kérdés, hanem a nyomor felé közelítő százezrek sorsa!!!

Ellenzéki munka a Parlamentben = nulla. De lehet továbbra is bejárni dolgozóba, hiszen a fizu az jár!”

Schilling Árpád: Ellenzéki munka a Parlamentben = nulla

Korábban írtunk róla, hogy Schilling Árpád a nullával egyenlőnek nevezte az ellenzéki munkát a parlamentben. „De lehet továbbra is bejárni dolgozóba, hiszen a fizu az jár!” – fogalmazott a színész Facebook-oldalán.

„Sokmindenért lehet kritizálni minket, de az ne a mi hibánk legyen, hogy a Fidesz bojkotálta (sic!) egy válság közepén, hogy beszéljünk a Parlamentben az ország bajairól, a Fidesz megszorításairól” – reagált Jámbor András Schilling posztjára. A képviselő megjegyezte: „Én tényleg nem értem, miért nem jogos kritikát tolsz.

Ez a parlamenti munkának a leválasztása és kiemelése pont így szerintem tök értelmetlen. A képviselői munkának meg pont elenyésző része a parlamenti, ellenben ez látszik.

Pont ezért figyelsz te is erre. De ha pont ezért figyelünk erre, mert ez látszik miért az van tamadva ami még látszik?” – tette fel a kérdést Jámbor.

Jámbor András Schilling Árpádnak: Én tényleg nem értem, miért nem jogos kritikát tolsz

 

 

mandiner.hu - facebook
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Széchenyi európaisága a mának is mintát ad
  Széchenyi István Magyarország felemelkedését a korban rohamosan fejlődő Nyugat-Európához való felzárkózásban, és a kontinensnek a kapitalizmus útjára lépett felében kialakított gazdasági minták átvételében látta – mondta Latorcai Csaba államtitkár a Széchenyi Társaság idei dÍjkiosztó ünnepségén a Magyar Tudományos Akadémia épületében.
 • Gyárfásra koncentráltak a rendőrök elejétől fogva
  Kovács Lajos nyugalmazott rendőrezredes tanúkénti meghallgatásával folytatódott ma a Fővárosi Törvényszéken a Fenyő János médiavállalkozó meggyilkoltatása miatt zajló per. Az ezredes éveken át vezette a nyomozást, egészen addig, amíg feljebbvalói parancsra meg kellett szüntetniük, miután egy sor bizonyítékot összegyűjtöttek.
 • A jegybank folytatja az infláció elleni küzdelmet
  Az alapkamatemelési ciklus lezárásával nincs vége az infláció elleni küzdelemnek, a jegybank más eszközökre nagyobb hangsúlyt fektetve folytatja a pénzügyi szigorítást és az infláció elleni küzdelmet - mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a 125 bázispontos kamatemelést követő sajtótájékoztatón, kedden.
MTI Hírfelhasználó