Gréczy meg az Untermüller - látlelet 2.
2022. augusztus 5. 00:27

MTI/Krizsán Csaba

 

„Magyarország ma olyan ország

 • ahol benzinkutakon nem lehet benzint kapni
 • ahol egymillió magyar él olyan körzetben, ahol nincs háziorvos
 •  ahol azt mondják, mi vesszük a legolcsóbban a gázt, mégis mi fizetjük érte a legtöbbet
 • ahol a katolikus püspök stadionjában (!) kórusban zsidóznak. És a katolikus püspök hallgat.
 • ahol rezsicsökkentés-csökkentésnek nevezik minden idők legdrágább rezsiszámláját
 • ahol a mentős drágábban tankol, mint a taxis
 • ahol minden héten bezár valahol egy kórházi osztály
 • ahol a világ legnagyobb adóját szedik be, kivéve, ha kaszinód van
 • ahol a miniszterelnök nem a hivatalban levő, hanem a bukott, bűnvádi eljárás alatt álló amerikai elnök kegyeit keresi, ezzel tudatosan, előre megfontolt szándékkal politikai, gazdasági és diplomáciai károkat okoz a hazájának
 • ahol a kinevezett kultúrpolitikus szerint túl sok a kulturális intézmény
 • ahol szociális intézményeket zárnak be, mert nem tudnak majd fűtést, villanyt fizetni.”

Magyarország ma olyan ország, ahol a katolikus püspök stadionjában kórusban zsidóznak

-------------------------------------------

Sok minden összeköti őket, kiváltképp a különleges kapcsolatuk Putyinnal, valamit, hogy mindketten titkolják a pénzügyeiket.

„Orbán Viktor és Donald Trump barátsága nem kopott meg, sőt a magyar miniszterelnök nemcsak visszasírja az egykori elnököt, hanem egyenesen vele képzeli el a jövőt. Értem én, hogy sok minden összeköti őket, kiváltképp a különleges kapcsolatuk Putyinnal, valamit, hogy mindketten titkolják a pénzügyeiket, de azért még Orbántól is elképesztő az a gondolat, hogy azzal a Trumppal akarjon szövetségben dolgozni a békéért, aki ellen a hazájában jelenleg is vizsgálat folyik polgárháborús uszítás miatt.

A volt elnök ugyanis tevékenyen részt vett a Capitolium ostromának előkészítésében, majd csendben nézte, ahogy a hívei megrohanják az amerikai törvényhozás épületét, és csak nagy nehezen szánta rá magát arra, hogy felszólaljon az erőszak ellen. 5 ember életét vesztette azért, mert nem volt hajlandó elismerni a választási vereségét. Trumpot már az alelnöke és a legközvetlenebb munkatársai is magára hagyták a minősíthetetlen viselkedése, antidemokratikus politikája miatt, de úgy tűnik, Orbán még így is kitart mellette. Madarat tolláról, embert barátjáról...

Vitathatatlan, hogy Magyarország érdekelt a minél előbbi békében, de ennek eléréséhez nem olyan szövetségesek kellenek, akik a hatalmuk megtartása érdekében képesek a saját hazájukban fegyveres polgárháborús helyzetet kirobbantani.”

Niedermüller Péter: Orbán Viktor és Donald Trump barátsága nem kopott meg

 

mandiner.hu - facebook
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Széchenyi európaisága a mának is mintát ad
  Széchenyi István Magyarország felemelkedését a korban rohamosan fejlődő Nyugat-Európához való felzárkózásban, és a kontinensnek a kapitalizmus útjára lépett felében kialakított gazdasági minták átvételében látta – mondta Latorcai Csaba államtitkár a Széchenyi Társaság idei dÍjkiosztó ünnepségén a Magyar Tudományos Akadémia épületében.
 • Gyárfásra koncentráltak a rendőrök elejétől fogva
  Kovács Lajos nyugalmazott rendőrezredes tanúkénti meghallgatásával folytatódott ma a Fővárosi Törvényszéken a Fenyő János médiavállalkozó meggyilkoltatása miatt zajló per. Az ezredes éveken át vezette a nyomozást, egészen addig, amíg feljebbvalói parancsra meg kellett szüntetniük, miután egy sor bizonyítékot összegyűjtöttek.
 • A jegybank folytatja az infláció elleni küzdelmet
  Az alapkamatemelési ciklus lezárásával nincs vége az infláció elleni küzdelemnek, a jegybank más eszközökre nagyobb hangsúlyt fektetve folytatja a pénzügyi szigorítást és az infláció elleni küzdelmet - mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a 125 bázispontos kamatemelést követő sajtótájékoztatón, kedden.
MTI Hírfelhasználó